درمان نقرس

ساخت وبلاگ

نقرس نوعی آرتروز است که باعث درد مشابه آرتروز می شود ، اگرچه تفاوت های وجود دارد. نقرس به دلیل تجمع زیاد اسید اوریک در خون ایجاد می شود. اسید اوریک سپس در مفاصل جمع می شودو باعث التهاب همراه با ناراحتی و درد می شود. درمان نقرس در طب سنتی یکی از راه حل ها می باشد.

برای درمان نقرس در طب سنتی مواردی برای شما در این مقاله آورده ایم:

آب آلبالو یا گیلاس

طبق یک تحقیق، گیلاس ها  اعم از ترش، شیرین، قرمز، سیاه، به صورت عصاره، به صورت آب میوه یا خام  برای بسیاری از افراد یک درمان خانگی بسیار محبوب و موفق می باشد.

برخی از چای های گیاهی می توانند کاهش استرس و فشار عصبی و اضطراب های گاه به گاه شوند، یا ممکن است به عنوان یک درمان مکمل روتین برای یک بیماری زمینه ای مورد استفاده قرار بگیرند. باید این موضوع را به یاد داشته باشید آنچه برای یک شخص مفید است ممکن است برای شما مفید نباشد. یافتن ترکیب مناسب چای گیاهی می تواند به شما کمک کند.

روش های طبیعی برای کاهش استرس و فشار عصبی

  • ورزش کردن

ورزش یکی از مهمترین کارهایی است که می توانید برای مقابله با استرس انجام دهید.

  • روشن کردن شمع

سوزاندن شمع معطر می تواند به کاهش احساس استرس و اضطراب کمک کند. رایحه هایی مانند:اسطوخودوس، رز، بابونه، کندر، چوب صندل، نارنج یا شکوفه نارنج

  • مصرف کافئین خود را کاهش دهید

کافئین نوعی محرک است که در قهوه، چای، شکلات و نوشیدنی های انرژی زا وجود دارد. دوزهای بالا می توانند اضطراب را افزایش دهند. البته افراد آستانه های مختلفی برای میزان تحمل کافئین دارند.

  • نوشتن

یکی از راه های کنترل استرس، نوشتن مطالب است. هم میتوانید مشکل خود را که باعث استرس و اضطراب شده است را بنویسید، هم می توانید نعمت های خود و چیزهایی که باعث خوشحالی شما هستند را یادداشت کنید. قدردانی با تمرکز افکار شما به موارد مثبت زندگی، به کاهش استرس و اضطراب کمک می کند.

  • جویدن آدامس

جویدن ادامس یک روش خیلی آسان و سریع برای کاهش استرس و فشار عصبی می باشد. آدامس باعث گردش خون و موج مغزی می شود که این موضوع به کاهش استرس کمک می کند.

  • زمان خود را با افرادی که دوست دارید مانند خانواده و دوستان بگذرانید
  • آب گرم با سرکه سیب، آب لیمو  و زردچوبه

    سرکه سیب، آبلیمو و زردچوبه به طور مکرر برای درمان نقرس در طب سنتیتوصیه می شوند. ترکیب آنها با هم یک نوشیدنی دلپذیر و درمان کننده تولید می کنند.

    محلول را از ترکیب نصف لیمو فشرده شده در آب گرم، با ۲ قاشق چایخوری زردچوبه و ۱ قاشق چای خوری سرکه سیب درست کنید.

    دانه های کرفس یا کرفس

    کرفس غذایی است که به طور سنتی برای درمان اوریک اسید استفاده می شود. عصاره و دانه های سبزیجات به درمان های خانگی محبوب برای نقرس  تبدیل شده اند.

    سعی کنید روزانه چندین بار کرفس بخورید، به ویژه چوب های خام کرفس، آب میوه ، عصاره یا دانه های آن.

    چای گزنه برای درمان نقرس در طب سنتی

    گزنه (Urtica dioica) یک داروی گیاهی برای نقرس است که التهاب و درد را کاهش می دهد. برای امتحان این چای ، یک فنجان را با آب جوش دم کنید. به ازای هر فنجان آب ۱ تا ۲ قاشق چای خوری گزنه خشک اضافه کنید. می توانید تا ۳ فنجان در روز بنوشید.

    موز برای درمان نقرس در طب سنتی

    تصور می شود موز برای نقرس مفید است. موز غنی از پتاسیم است، که به عملکرد صحیح بافت و اندام های بدن کمک می کند. موز همچنین حاوی قندهایی از جمله فروکتوز است که می تواند محرک نقرس باشد. بسیاری از غذاها دارای پتاسیم بیشتر و قند کمتری نسبت به موز دارند مانند سبزیجات برگ تیره و آووکادو.

    نوشیدن آب فراوان

    وقتی فردی دچار بیماری نقرس است، می تواند تورم و التهاب قابل توجهی را تجربه کند. یکی از راه های کاهش تورم، نوشیدن آب بیشتر است. افزایش مصرف مایعات می تواند کلیه های فرد را تحریک کند تا مایعات اضافی آزاد شود، که می تواند تورم را در فرد مبتلا به نقرس کاهش دهد.

    آب بهترین گزینه است، اما مایعات شفاف دیگر مانند آبگوشت و دمنوش های گیاهی نیز گزینه های خوبی هستند. باید از مصرف الکل و سودا که سرشار از پورین است، خودداری شود. با این حال، در صورت داشتن نارسایی احتقانی قلب یا بیماری کلیوی، باید قبل از افزایش مصرف مایعات، با پزشک خود صحبت کنید.

    کاهش استرس برای درمان نقرس در طب سنتی

    استرس شدید می تواند علائم نقرس فرد را بدتر کند. گرچه از بین بردن تمام منابع استرس همیشه امکان پذیر نیست، اما نکات زیر ممکن است کمک کننده باشد:

    اگر درد شما قابل کنترل است، ورزش کنید، مانند یک پیاده روی کوتاه.

    کتاب مورد علاقه تان را مطالعه کنید یا فعالیت هایی که دوست دارید را انجام دهید. به موسیقی گوش دهید. مدیتیشن کنید.

    نوشیدن قهوه

    برخی افراد اعتقاد دارند نوشیدن قهوه ممکن است خطر ابتلا به نقرس را کاهش دهد.

خواص گیاهان...
ما را در سایت خواص گیاهان دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ادمین khavasegiahan بازدید : 139 تاريخ : دوشنبه 16 فروردين 1400 ساعت: 14:58